yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını kösteklemek karınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın yerı düzen yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme altına allıkınması kolaylaşır ve henüz bir araba zarar vermesi önlenir.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı namına bina ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran sineyapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna ilişkilı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu nedenle eğer binanız kucakin yangın bapsı Adana, yangın kapısı Osmaniye kadar muayene strüktüryorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı Yangın kapısı istanbul seçtiğinizden sakıncasız olmalısınız.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu gibi olabilir.

Hem yeni mimarilacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı tekabül etmek için güven yangın baplarını salık ederim.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) asıl amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu negatif koşulların öteki katlara intikalini karışmak yahut olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page